Assistent Restaurant Manager Amsterdam

Apply now

Assistent Restaurant Manager Amsterdam

Deze vacature is namens onze partner Vitam

FULL-TIME (38u) · AMSTERDAM

Even voorstellen

Wij zijn VITAM, leuk om kennis te maken! VITAM is een jonge, eigentijdse cateraar met meer dan 180 horecaconcepten door heel Nederland. Wij werken vanuit onze passie voor eten & drinken en gastvrijheid en hebben daarbij respect voor de mens en de natuur. Met onze missie ‘mensen verleiden te kiezen voor een verantwoorde en vitale levensstijl’ willen we onze gasten én onze eigen medewerkers inspireren. Want wie zich gezond, fit en vitaal voelt, barst van de energie én zit lekkerder in zijn vel. Werken bij VITAM betekent onder andere: creatieve vrijheid, koken met verse seizoensproducten, bijdragen aan de vitaliteit van de gasten, veel ruimte voor ontwikkeling en natuurlijk super gezellige collega’s!

De baan

Voor een hippe en moderne locatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Assistent Restaurant Manager. Als Assistent Restaurant Manager ondersteun je de Restaurant Manager op het gebied van management taken, zoals het doen van bestellingen, het opstellen van offertes en overige administratie. Daarnaast stuur je actief op de werkvloer de medewerkers aan, zie je toe op de kwaliteit van de uitvoering van de werkzaamheden en stuur je bij daar waar nodig en ben je meewerkend.

Het team bestaat uit een Restaurant Manager, Chefkok, Zelfstandig Werkend Kok, Barista’s en Restaurant Medewerkers.

Het betreft een functie voor 38 uur per week (maandag tot en met vrijdag) binnen een ambitieuze organisatie. In geval van evenementen kan ook een beroep op je worden gedaan om in de avond of in het weekend te werken.

VITAM DNA

Bezit jij de juiste ingrediënten?

  • Horeca en/of Hotelschool achtergrond (MBO);
  • Relevante ervaring in soortgelijke baan;
  • Allround en ‘hands-on’ mentaliteit;
  • Gastgericht, creatief en innovatief;
  • Op de hoogte van de laatste trends op dit gebied;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Passend in een hippe Amsterdamse werkomgeving.


Heb jij de smaak te pakken?

En zie jij je zelf als echte VITAMMER? Dan kijken wij uit naar je CV en motivatie waarom juist jij de juiste persoon bent voor the job! Je kunt je sollicitatie mailen naar vacature@vitam.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.